A Zalai Hírlap idén október 4-én tartja állásbörzéjét

A Zalai Hírlap harmadik alkalommal szervez állásbörzét, ami a munkavállalók és a munkáltatók, vállalkozások számára egyaránt hasznos segítség. A napilap október 4-én rendezi meg a munkaerő és az oktatási kínálat fórumát a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban, ahová minden érdeklődőt szeretettel vár.

A börzére a régióban működőmultinacionális cégek mellett azokat a helyben prosperáló vállalatokat és kisebb vállalkozásokat is várjuk, melyeknek a hagyományos csatornáknál hatékonyabb megoldásra van szükségük. A rendezők számítanak azokra a felnőttképzésben részt vevő intézményekre is, amelyek a szakképzés és továbbképzés területén vezető szerepet töltenek be helyben és a régióban. A cél, hogy az esemény segítse a vállalkozások munkaerő- tervezését, a legalkalmasabb emberek megtalálását. A börze megteremti a munkaadók és munkavállalók közötti informális és formális kapcsolatokat, a fiatalok számára bemutatja a versenyképes szakmákat és az oktatási lehetőségeket.

Az állásbörze nem csupán egy célcsoport, de minden korosztály igényeit kiszolgálni hivatott – legyen szó hosszú ideje álláskeresőkről, fiatalokról, a munkaerőpiacra visszatérő édesanyákról vagy olyan aktív dolgozókról, akik szívesen váltanának. Az esemény kiemelt szakmai partnere a Zala Megyei Kormányhivatal. A helyszínként szolgáló Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok közkedvelt rendezvényhelyszín a városban, a tapasztalatok szerint olyan érdeklődők is felkeresik az itt szervezett állásbörzét, akik „kötöttebb”, „hivatalosabb” körülmények között nehezebben mobilizálhatók. Az eseményre a korábbi évek tapasztalata alapján több ezer látogatót várunk, a börze népszerűsítését médiakampány is segíti. A rendezvény keretében a kiállítóknak lehetőségük nyílik arra, hogy felkutassák és kiválasszák a számukra megfelelő új munkatársakat. A börze célja, hogy elősegítse a kiállítók, munkaadók és a látogatók hatékony egymásra találását.

Ebben az évben a Zalai Hírlap szakmai és kiállítópartnere lesz a Család- és KarrierPONT Zalaegerszeg, amely munkaerő-piaci információkkal, pálya- és karriertervezéssel áll az érdeklődők rendelkezésére. A munkavállalási tanácsadók segítenek motivációs levelet írni, valamint felkészítenek az állásinterjúra. A fényképes önéletrajzhoz fotót is lehet majd helyben készíttetni, jelezte Drávecz-Egyed Enikő, a karrierpont projektmenedzsere. A Zalai Hírlap által rendezett állásbörze főtámogatója a Tungsram. A cég reprezentatív standdal és széles kínálattal lesz jelen a rendezvényen. Emellett nagyvállalatok, kkv-k, képzéssel foglalkozó intézmények, állami szervezetek szolgáltatásait és állásajánlatait is megismerhetik a látogatók. Október 4-én tehát várunk minden érdeklődőt a sportcsarnokba.

Eseménynaptár

2019. május   
HKSzCsPSzV


1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Összes esemény

Új galéria


2019. május 09.
KKV munkacsoport ülés
6 fotó van albumban

Összes album