TOP_PLUSZ-3.1.1-21-ZA1-2022-00001

Zalai foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés

Hírek

2023. július 03.

Vállalkozó Start II. Program, az induló vállalkozásokért

Az OFA Nonprofit Kft. újra vissza nem térítendő támogatást nyújt induló egyéni, illetve mikrovállalkozásnak minősülő társas vállalkozások kezdeti költségeinek fedezése, komplex szolgáltatással történő támogatása, versenyképességük növelése érdekében.

2023. június 19.

Startol az "Év Családbarát Vállalata 2023" pályázat

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2023-ban is keresi a leginnovatívabb, legjobb gyakorlatokat Az Év Családbarát Vállalata pályázaton! Várják a versenyszféra cégeinek bemutatkozását kis,- közép,- és nagyvállalati kategóriákban!

2023. június 12.

Június 15-én indul a regisztráció az idei Nyári diákmunka programra

A kormány a háború és az elhibázott szankciók okozta súlyos gazdasági helyzetben is mindent megtesz a családok, a nyugdíjasok, a munkahelyek védelme érdekében. A kormány 2010 óta a teljes foglalkoztatottság elérésén és a munkaalapú gazdaság kiépítésén dolgozik. 2010-hez képest ma 1 millióval dolgoznak többen, a foglalkoztatottak száma meghaladja a 4,7 milliót – közölte Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikai államtitkár a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) közleményében pénteken az MTI-vel.

2023. június 06.

Már pályázhatnak a vállalkozások az „Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázatra

Idén nyolcadik alakalommal hirdeti meg az OFA Nonprofit Kft. az évek óta nagysikerű „Az év felelős foglalkoztatója” pályázatát. A rekordokat döntő hazai foglalkoztatási adatok is azt mutatják, hogy a vállalkozások érdekét is szolgálja, ha munkavállalóikat megbecsülik, legfontosabb értékükként kezelik. A pályázat elősegíti a felelős foglalkoztatói szemléletmód hazai fejlődését is.

Zalai VárMegye Önkormányzata
Minden jog fenntartva!
www.zalapaktum.hu