TOP_PLUSZ-3.1.1-21-ZA1-2022-00001

Zalai foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés

Hírek

2023. augusztus 07.

A kormány továbbra is elkötelezett a teljes foglalkoztatottság mellett

Továbbra is elkötelezett a teljes foglalkoztatás mellett a kormány, amelynek a munkahelyek megvédésén felül kiemelt célja, hogy a reálbérek is emelkedjenek - mondta a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

2023. augusztus 03.

Rendkívül alacsony a regisztrált álláskeresők száma

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat legfrissebb adatai szerint továbbra is rendkívül alacsony a regisztrált álláskeresők száma Magyarországon. Az év hetedik hónapjában 227.341 fő szerepelt a nyilvántartásban, azaz 2010 elejéhez képest már több mint 430 ezerrel csökkent a regisztrált álláskeresők létszáma.

2023. július 03.

Vállalkozó Start II. Program, az induló vállalkozásokért

Az OFA Nonprofit Kft. újra vissza nem térítendő támogatást nyújt induló egyéni, illetve mikrovállalkozásnak minősülő társas vállalkozások kezdeti költségeinek fedezése, komplex szolgáltatással történő támogatása, versenyképességük növelése érdekében.

2023. június 19.

Startol az "Év Családbarát Vállalata 2023" pályázat

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2023-ban is keresi a leginnovatívabb, legjobb gyakorlatokat Az Év Családbarát Vállalata pályázaton! Várják a versenyszféra cégeinek bemutatkozását kis,- közép,- és nagyvállalati kategóriákban!

2023. június 12.

Június 15-én indul a regisztráció az idei Nyári diákmunka programra

A kormány a háború és az elhibázott szankciók okozta súlyos gazdasági helyzetben is mindent megtesz a családok, a nyugdíjasok, a munkahelyek védelme érdekében. A kormány 2010 óta a teljes foglalkoztatottság elérésén és a munkaalapú gazdaság kiépítésén dolgozik. 2010-hez képest ma 1 millióval dolgoznak többen, a foglalkoztatottak száma meghaladja a 4,7 milliót – közölte Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikai államtitkár a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) közleményében pénteken az MTI-vel.

Zalai VárMegye Önkormányzata
Minden jog fenntartva!
www.zalapaktum.hu